Nordea Henkivakuutus Vufin jäseneksi

Vufi sai pitkästä aikaa uuden jäsenen, kun Nordea Henkivakuutus liittyi alkusyksystä Vufin jäseneksi. Liittymisen myötä reilut 160 Nordea Henkivakuutuksen työntekijää pääsee nauttimaan Vufin harrastustarjonnasta.

Nordea Henkivakuutuksen liittymisestä Vufiin voi kiittää johtaja Tiuku Nybergiä.

Tiuku Nyberg, mikä veti Nordea Henkivakuutuksen Vufiin?

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tosi tärkeää. Kannustamme lifelaisia liikkumaan ja tuemme tätä myös taloudellisesti. Vufi tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erilaiseen harrastamiseen samanhenkisen porukan kesken ja tapahtumissa on mahdollista myös verkostoitua alan ihmisiin. 

Onko Nordea Henkivakuutuksessa aktiivista kuntoilutoimintaa jo ennestään?

Kyllä on. Järjestämme vuosittain mm. Golf-tapahtuman ja erilaisia yhteisiä ulkoiluretkiä. Osallistumme aktiivisesti myös Yritysmaratonille, Naisten Kympille ja Nordea Games-tapahtumaan. Lifelaisia on myös mukana konsernimme liikuntakerhoissa.

Ehdit itse osallistua jo Vufi Openin juoksukilpailuihin. Millaisiin lajeihin toivoisit ottavasi jatkossa osaa?

Entisenä sulkapalloilijana mailapelit ovat itselleni niitä mieluisimpia lajeja. Vufi Openissa oli todella hauskaa seurata muitakin lajeja ja olisikin mukavaa kokeilla jotakin itselleni ihan uutta lajia, kuten vaikkapa rantalentistä. 

Millaisia toiveita sinulla olisi Vufille?

Huomasin, että Vufi on järjestänyt jäsenilleen valmennuksia eri lajien huippu-urheilijoiden vetäminä. Tämä on tosi hienoa ja olisi mahtavaa, jos näitä on myös jatkossa. 

Vufi open ja muut yhteiset tapahtumat, joissa finanssialan ihmiset pääsevät kisailemaan toisiaan vastaan, ovat mielestäni myös tosi kivoja.