Lentisharrastajia kaivataan!

Vufilla on lentopallossa kaksi vakiovuoroa:

  1. Westendin koululla Espoossa (ma 16.30–17.30) 2)
  2. Töölön Kisahallilla (to 16.30–18.30).

Espoon vuoro on käynnistynyt hyvin ja pelaajia on ollut riittävästi, mutta uusillekin pelaajille on tilaa. Espoon kenttä on koulun tiloihin sovitettu ja hiukan virallista kenttää pienempi. Vuoron osallistumismaksu on 10 euroa (5 euroa syksy, 5 euroa kevät).

Kisahallin vuorolla sen sijaan on tällä hetkellä pelaajapulaa, joten jos lentopallo kiinnostaa, niin ilmoittaudu mukaan. Tarvitsemme muutaman aktiivisen pelaajan, jotta vuoroa kannattaa nykyisellään jatkaa. Omalla pelikokemuksella tai -tasolla ei ole väliä. Kisahallissa on täysimittainen kenttä ja vuoron osallistumismaksu on 80 euroa koko kausi (kevät ja syksy) tai 50 euroa erikseen syksystä tai keväästä.

Jos innostuit, ota yhteyttä lajivetäjä-Juhaan (juha.koskinen@elo.fi).