Haluatko mukaan Vufin toimintaan? Tule ideoimaan!

Mitä sinä tahtoisit Vufissa ensi vuonna tehdä? Miten seuran rahankäyttöä suunnitellaan? Haluaisitko järjestää jotain, tai tulla mukaan antamaan ideoita?

Vufin vuoden 2022 toimintaa suunnitellaan rennossa illanvietossa Finanssiala ry:n tiloissa (Itämerenkatu 11-13, Helsinki) perjantaina 29.10. klo 16 alkaen. Tarjolla on pientä iltapalaa ja -juomaa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta Vufista eikä sinun tarvitse olla suuri urheilija tai lajiguru – kiinnostus liikkumiseen ja yhdessä oloon riittää! Tule mukaan matalalla kynnyksellä! Illan aikana suunnitellaan hieman tapahtumia tulevalle vuodelle ja tehdään pohjaa syyskokouksen toimintasuunnitelmaa ja tulevan vuoden budjettia varten.

Virallisten suunnitelmien jälkeen vietetään iltaa yhdessä kynnelle kykenevien kanssa.

Ilmoittaudu mukaan laittamalla sähköpostia puheenjohtaja Jussi Karhuselle osoitteeseen jussi.karhunen@finanssiala.fi viimeistään edellisenä päivänä. Myös etäosallistuminen on mahdollinen – joskaan ei yhtä lystikäs!

Kenties hallitukseen?

Vufille valitaan syyskokouksessa 16.11. uusi hallitus vuodelle 2022. Mikäli sinua kiinnostaa Vufin hallituksessa työskentely, on tämä erinomainen mahdollisuus tulla tutustumaan toimintaan ja hallituslaisiin. Voit myös ilmoittaa kiinnostuksestasi jo aiemmin puheenjohtaja Jussi Karhuselle.