Vufin syksyssä pesistä ja ratsastusta

Syyskuisena perjantaina Vufi mittelee voimiaan pesäpallossa! Rentoihin pesismenoihin voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi lainkaan pelitaustaa. Olennaista on into ja halu osallistua! Myös pesistä pelanneet ovat tervetulleita mukaan.

Jotta saamme pelit pystyyn, on mukana myös Helsingin yliopiston pesistelijät – Hypetys. Hypetys on rento opiskelijajoukkue, joka osallistuu kesäisin Helsingin kuntopesiksen sekasarjaan ilman turhia suorituspaineita. Hypetyksen pelaajien kanssa saamme johdatusta lajiin ja pelaamme pelaajia sekoittaen ja pelaajamäärästä riippuen kahden tai kolmen pesän peliä. Hypetykseltä saamme myös jonkin verran välineitä lainaksi.

Missä: Helsingin Munkkiniemen Kivitorpan hiekkakenttä osoitteessa Kivitorpantie 5.
Milloin: Pe 17.9. klo 16-18
Hinta: Tapahtuma on maksuton

Ilmoittaudu Jussi Karhuselle (jussi.karhunen@finanssiala.fi) ti 14.9. mennessä. Kerro ilmoittautuessasi, onko sinulla omia välineitä ja luonnehdi hieman pelitaustaasi.

Maastoratsastukset saavat jatkoa – ensin kokeneiden ratsastus

Vufin islanninhevosmaastot saavat jatkoa! Tällä kertaa lähdemme kahden tunnin (2h) reippaalle maastolenkille pienen kotitalli Hersirin islanninhevosilla 13.11.2021 klo 12-14.

Talli sijaitsee Vihdissä, os. Metsäläntie 169. Lisää tietoa tallista löytyy tallin nettisivuilta https://kotitallihersir.net. Retki on tarkoitettu kokeneille ratsastajille ja hevonen tulee hallita itsenäisesti kaikissa askellajeissa, sillä retkellä on myös reippaampia laukkoja. Kerrothan etukäteen, jos hevosvalinnoissa on huomioitavaa.

Sitovat ilmoittautumiset Sanna Virtaselle sanna.virtanen@varma.fi 31.10.2021 mennessä. Mukaan mahtuu 6 ensimmäistä ilmoittautujaa ja maaston omavastuuhinta on 50e.

HUOM! Syksyllä järjestetään myös toinen kokeneiden maasto  ja yksi Paluu satulaan -maasto! Näiden ajankohdat tarkentuvat myöhemmin.