Vufi Open info Kisakallioon tuleville

Tervetuloa Vufi Openiin lauantaina 4.9.! 

Lohjan Kisakalliossa (Kisakallion Urheiluopisto, Kaarina Karin tie 4, 08360 LOHJA) kisataan lopulta seuraavissa lajeissa:

  • Beach volley
  • Padel
  • 5 km juoksu
  • Mökkitikanheitto

Lisäksi Espoon Tapiolassa kilpaillaan samaan aikaan keilauksesta ja golfmestaruus ratkotaan Vihdissä – se tosin tapahtuu viikkoa myöhemmin 10.9. golfkenttien varausten vuoksi. Keilaajille ja golfareille tulee omat turnausinfot. Kaikkiaan Vufi Openissa on kilpailemassa noin 50 kuntoilijaa.

Padel-turnaukseen on käytettävissä yksi pelikenttä kuudelle tai seitsemälle peliparille, beach volleyssä käytössä on kaksi kenttää neljän peliparin turnaukseen. Molemmat turnaukset alkavat klo 10.00. Turnausinfo ja pelisysteemi käydään läpi molempien lajien osalta pelikentillä klo 9.45. Voit tutustua otteluohjelmaan ja tarkkaan Kisakallion aikatauluun täältä.

Kisakallion urheiluopistossa on lauantain aikana runsaasti myös muita ryhmiä ja joukkueita kuin Vufi Openin osanottajia. Vufin tukikohta päivän aikana on Rantamakasiini, joka on vain meidän käytössämme. Sieltä löytyy myös vain meidän käytössämme olevat vessat. Samassa paikassa voi ruokailla porrastaen klo 11.30-13.30. 

Voit tutustua karttaan Kisakalliosta täältä – Vufi Openin paikat on ympyröity!

Vitosen juoksumatkalle lounaan ja finaalien kautta

5 kilometrin juoksu starttaa noin klo 15 padel- ja beach volley -finaalien jälkeen rantamakasiinin lähimaastosta. Tätä ennen juoksijat ehtivät nauttia lounaan ennen ruokailun päättymistä klo 13.30 – siitä voi liukua sulattelemaan ruokia padel- ja biitsifinaaleja hurraten. Viiden kilometrin juoksukilpaan lähdetään vähintään 8 juoksijan voimin finaalien jälkeen rantamakasiinin välittömästä läheisyydestä. Tämän jälkeen ratkaistaan tikkamestaruus rannassa beach volley-kenttien vieressä!

Kisakallion suihkut ja pukutilat ovat koronan vuoksi suljetut, mutta Vufi on vuokrannut vaatteiden vaihtoa ja suihkua varten päiväksi kaksi hotellihuonetta Kisakalliosta (Katajarinne 2, huoneiden numerot: 2023-2024). Käytetään niitä vuorotellen! 

Kun tahdot käyttää hotellihuonetta, ota yhteyttä puhelimitse Paula Montelliin tai Juha Koskiseen, jotka hallinnoivat avaimia:

  • Paula Montell: 050 424 1401
  • Juha Koskinen: 044 300 4324 (padel-kentän läheisyydessä)

Vufi Openissa on saatavilla käsidesiä. Ottakaa omat maskit mukaan!

Muut lisätiedot: Jussi Karhunen, 0400807025, jussi.karhunen@finanssiala.fi

Tervetuloa kisailemaan!

– Vufin hallitus