Vufi Open kilpailtiin kauniissa, mutta raikkaassa säässä – tulokset häikäiseviä

Viime kesältä tälle suvelle siirtynyt Vufi Open kilpailtiin läpi menestyksekkäästi Lohjan Kisakalliossa ja Tapiolan keilahallissa! Ainoastaan golfin mestaruus on vielä jakamatta – se tapahtuu viikon päästä.

Kisakallio tarjosi erinomaiset puitteet kilpailuille. Kenties Vufi vielä palaa Kisakallioon tulevina vuosina Vufi Openin merkeissä!

Beachvolley
Kisakallion kauniilla rantalentopalloareenalla paistoi kaunis syyskuun aurinko. Paiste näytti kuvissa kauniilta, mutta järveltä areenalle puhalsi syyskuinen viima, joka sai aamusta biitsipelurit hytisemään. Viileys kuitenkin kaikkosi, kun pelit saatiin käyntiin! Mestaruuden vei lopulta seitsemän vuoden tauon jälkeen Finanssiala ry samalla parilla (Timo Tuominen–Jussi Karhunen) kuin vuonna 2014. Loppuottelu päättyi erin 2–1 Varman Jaana Kontion ja Vufin entisen puheenjohtajan Tarja Taipaluksen pokatessa hopeaa.

Tulokset:
1. Timo Tuominen – Jussi Karhunen, Finanssiala
2. Jaana Kontio (Varma) – Tarja Taipalus
3. Annika Lönnqvist – Anna-Mari Hänninen, LähiTapiola

Padel
Padelia väännettiin Kisakallion auringossa seitsemän parin voimin yhdellä kentällä aamukymmenestä lähtien. Tuuli ei padelhäkissä purrut, joten olosuhteet olivat suorastaan kesäiset! Juoksukilvan painaessa päälle pronssiottelua ei pelattu, sen sijaan voitto ratkesi todella kovatasoisessa finaalissa Ifin eduksi.

Tulokset:
1. Alex Hytönen – Anders Tapaninen, If
2. Nina Schalin – Visa Riihimäki, Verus Nordica


Juoksu
4,7 kilometrin juoksumatka ravattiin Kisakallion kuntoradalla. Radalle mahtui yksi todella raju ja pitkä nousu järvenrannasta kilpailukeskukseen, joka oli reitin todellinen koetinkivi! Naisten sarjan vei nimiinsä Jenni Mäkinen (Suomen Vahinkovakuutus) ja miesten sarjan Kisakallion tuplaa biitsimestaruuden päälle juhlinut Jussi Karhunen (Finanssiala ry).

Tulokset, naiset:
1. Jenni Mäkinen, Suomen vahinkovakuutus – 25’53’’
2. Olga Haikola, Fennia – 26’10’’
3. Kirsi-Mari Matomäki, If – 28’59’’

Tulokset, miehet:
1. Jussi Karhunen, Finanssiala – 20’11’’
2. Tuomas Hakkarainen, Elo – 22’36’’
3. Mikko Vanhainen, Mandatum Life – 25’04’’


Mökkitikanheitto

Viimeisenä lajina mitellyssä kuninkaallisessa mökkitikanheitossa voittaja löytyi pitkällisten pudotuspelikierrosten jälkeen – jokaiselle kierroksella huonoin tippui pois. Jäätävällä rutiinilla voitto liukui Elon Juha Koskiselle – kultaa voitettiin viimeisellä kierroksella 33 pisteen saaliilla.

Tulokset:
1. Juha Koskinen, Elo
2. Tarja Taipalus
3. Mirella Karola, Ilmarinen

Keilailu

Keilamestaruutta ratkottiin Kisakallion sijaan Espoon Tapiolan keilahallissa. Päivän aikana käytiin sekä miesten että naisten kilpailut ja lisäksi parikilpailut.

Tulokset:

Miehet

  1. Peltonen Jukka, Mandatum Life 1231
  2. Kuossari Petri, LähiTapiola 1218
  3. Hilli Juha, LähiTapiola 899
  4. Mäkinen Timo, Ilmarinen 856

Naiset

  1. Heiniemi Mirja, LähiTapiola 1164
  2. Uosukainen Minna, LähiTapiola 1130
  3. Sorvali Mari, Ilmarinen 763

Parikilpailu

  1. Peltonen Jukka, Mandatum Life ja Mäkinen Timo, Ilmarinen 2087
  2. Heiniemi Mirja, LähiTapiola ja Hilli Juha, LähiTapiola 2063
  3. Kuossari Petri, LähiTapiola ja Sorvali Mari, Ilmarinen 1981

Golf-mestaruus ratkeaa ensi viikonloppuna

Tällä välin Vufi siirtyy pidättelemään henkeään ensi viikonlopun golf-kilpailuja varten. Mille yhtiölle voitto menee? 14 ilmoittautuneesta 11 on Ifistä – heidän rintamaansa iskee kiilaa kaksi golfaria ETK:sta ja yksi Fenniasta.