Perinne alkamassa: Vufi ensi kertaa työpaikkasalibandyn SM-kisoissa – kiinnostusta salibandyn vakiovuoroon kartoitetaan

Vufin joukkue pelasi lauantaina upean turnauksen työpaikkasalibandyn SM-kisoissa Helsingin Hakaniemessä. Paikalla oli pelaajia useasta eri yhtiöstä. Kaikki pelaajat eivät tunteneet toisiaan, mutta se ei haitannut peliä lainkaan. Joukkueella oli alusta saakka hyvä meininki ja tavoitteena oli voittamisen lisäksi pitää hauska päivä. Toinen tavoitteista toteutui, ja joukkue pelasi mahtavat kisat! Valitettavasti jäimme sijalle 13.–15., joten kultamitaleja ei tänä vuonna juhlittu. Mitalien puutteesta huolimatta juhlimme jokaista tehtyä maalia kuin kuninkaat konsanaan ja joukkuetovereiden kannustaminen oli äärimmäisen kovaäänistä.

Säbäkisoista tehdään jatkossa Vufin perinne, eli joka kevät Vufi osallistuu työpaikkasalibandyn SM-kisoihin. Kannustamme kaikkia säbästä kiinnostuneita tulemaan mukaan! Kisat olivat urheilun ohella sosiaalinen tapahtuma ja useat joukkueemme jäsenet törmäsivät tuttuihin kaukalossa ja sen ulkopuolella.

Kisoissa kapteenina ja managerina toiminut Pauliina Lappeteläinen kartoittaa kiinnostusta matalan kynnyksen Vufin säbävuorolle, joka pidettäisiin Ruoholahdessa. Mikäli olet kiinnostunut höntsäsäbästä, laitathan viestiä pauliina.lappetelainen@finanssiala.fi. Vuoro on tarkoitettu kaiken tasoisille pelaajille iästä ja yhtiöstä riippumatta. Mikäli saamme tarpeeksi kiinnostuneita, yritämme saada vuoron syksystä 2024 alkaen.