Vufi vahvassa iskussa suunnistuksen kevätsprinteissä – meno jatkuu kahdella joukkueella Firmaliigassa

KuvassaVufin Firmasprinttiin osallistuneita höyryäviä yksilöitä Meri-Rastilan liukkailla kaduilla voitokkaan sprinttisuunnistuksen jälkeen. Kuvalla osallistuttiin vuoden urheilukuva -kilpailuun, mutta menestys oli suurempaa suunnistuksessa kuin kuvauksessa.

Vufin suunnistustoiminta elää uutta loistoaan. Viime kesänä kokoon saatiin joukkue Firmaliigaan, jossa laadukkailla radoilla kilpaillaan nelihenkisin joukkuein kolmessa osakilpailussa keväällä ja kolmessa syksyllä. Vufin joukkue ravasi kuuteen lohkoon jaetussa liigassa D-lohkossa ja nousi täksi kesäksi hyvien suoritusten vuoksi C-lohkoon.

Hyvien esitysten siivittämänä suunnistajia sikisi yhtiöiden uumenista Vufin suunnistusjoukkueen riveihin lisää ja kevättalvella suunnattiin Firmasprinttiin – niin ikään kolme kaupunkiosakilpailua varsin jäisillä Helsingin kaduilla eri kaupunginosissa. Meri-Rastilassa, Jätkäsaaressa ja Malmilla käydyissä osakilpailuissa Vufi sijoittui lopulta kuudenneksi 16 joukkueen sarjassa.

Suunnistusmenestyksen siivittämänä tämän kesän Firmaliigassa Vufi purjehtii peräti kahdella joukkueella: ykkösjoukkue etsii rasteja C-lohkossa ja kakkosjoukkue D-lohkossa. Molemmat joukkueet ovat jo melko täynnä, mutta yksittäisiin osakilpailuihin voi vielä mahtua mukaan. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, ilmoita siitä Jussi Karhuselle (jussi.karhunen@finanssiala.fi) – kiinnostuneiden suunnistajien pooli on olennainen, kun uusia ilmoittautumisia eri osakilpailuihin pohditaan.

Firmaliigan kesän 2024 osakilpailut:

Kevät 2024

  • Ti 14.5. Solvalla-Meerlampi. Ratamestareina Karin ja Reko Rantamäki
  • Ti 21.5. Luukki-Halkolampi. Ratamestarina Kari Matilainen
  • Ti 28.5. Kisakallio-Karnaistenkorpi. Ratamestarina Kisakallion väki

Syksy 2024

  • Ti 13.8. Solvalla-Ruuhijärvi-Suolikas. Ratamestarina Joonas Meuronen
  • Ti 20.8. Uutela. Ratamestarina Einarin Heinaro
  • Ti 27.8. Kattila-Tervalampi. Ratamestareina Ollipekka Heikkilä ja Eero Turkki

Lisätietoa Firmaliigasta: