Uusi yritys: Vufi Open 29.5.2021

Viime keväänä koronavirus perui kaiken ja muun muassa Vufi Openin. Elämme toivossa, että tulevan kevään koronatilanne sallisi Vufi Openin järjestämisen. Laita jo nyt kalenteriisi ylös lauantai 29.5.2021.

Pääsääntöisesti Vufi Open järjestettäisiin hyvin samankaltaisin aikein kuin kevään 2021 perutut kisat. Kisat kuitenkin järjestettäisiin lähtökohtaisesti yksipäiväisinä ja ilman iltajuhlaa, joka on merkittävin riski viruksen leviämisen kannalta. Myös isot yhteismajoitukset jäisivät pois.

Ilmoittautuminen seuraa myöhemmin keväällä. Kaavaillut lajit ovat:

  • Golf
  • Keilaus
  • Jalkapallo (pienellä kentällä yhtiöjoukkuein)
  • Frisbeegolf
  • Beachvolley
  • Sulkapallo
  • Pöytätennis
  • Padel
  • Suunnistus
  • 5 km juoksu

Vufi Openista tulee vielä kevään mittaan tarkempaa tietoa. Jo nyt on kuitenkin hyvä aika ryhtyä kasaamaan esimerkiksi jalkapallojoukkuetta omasta yhtiöstä mittelemään Vufin mestaruudesta!