Vufin sivut uudistuivat

Vufin verkkosivut ovat uudistuneet! Vufi väänsi verkkosivunsa hieman lähemmäs nykyaikaa ottamalla käyttöön WordPress-alustan. Samalla myös uutiskirjealusta uudistetaan. Uutiskirjeen postituslistalle liittyminen ja siltä eroaminen on jatkossa aiempaa helpompaa. Vufin uutiskirjeen voi jatkossa etusivun Tilaa uutiskirje-napin kautta.

Vufin hallituksen teknisenä apuna verkkosivujen uusimisprojektissa oli Abdoullah Masudi, jolle sivuston uudistaminen muodosti ammattikorkeakoulun lopputyön. Vufilta suuret kiitokset Masudille projektista kokonaisuudessaan! Ilman häntä hallituksen tekniset taidot eivät olisi hankkeeseen riittäneet.

Etusivulla näkyy viisi seuraavaksi tulossa olevaa Vufin tapahtumaa. Kaikki tapahtumat -sivun tapahtumalistauksessa näkyy kerrallaan vain yhden kuukauden tapahtumat. Voit kelata kuukausia eteenpäin nähdäksesi kaikki ilmoitetut tapahtumat. Voit kelata myös taakse päin tarkastellaksesi vanhoja tapahtumia. 

Kilvoittelua Pohjolan maljasta entistä helpompi seurata

Vufissa on kilpailtu vuodesta 1975 Pohjolan maljasta – se on vakuutusyhtiö Pohjolan Vufille lahjoittama upea hopeinen kiertopalkinto, jonka voittaa se jäsenyhtiö, joka on menestynyt Vufin mestaruuskilpailuissa vuoden aikana parhaiten. Tätä kutsutaan yleiskilpailuksi. Isojen ja pienten yhtiöiden välistä kokoeroa tasataan kertoimella.

Hallitus on pitänyt kirjaa eri mestaruuskilpailujen tuloksista pitkin vuotta ja tulokset on julkistettu yleensä jälkijouluissa. Uusien sivujen myötä yleiskilpailun seuranta on nyt mahdollista läpi vuoden!

Yleiskilpailun rinnalla Vufin jäsenyhtiöt kisaavat toisiaan vastaan myös aktiivisesta osallistumisesta – Vufissa tärkeää ei ole voitto, vaan osanotto! Jokainen mihin tahansa Vufin tapahtumaan (vaikkapa perinteisiin jälkijouluihin) osallistuva henkilö kerryttää yhtiönsä aktiivisuuspisteiden määrää. Myös aktiivisuuskisassa yhtiöiden kokoeroa tasataan kertoimella. Senkin pistetilanteen kertymistä voit seurata näiltä uusilta verkkosivuilta!

Voit seurata molempia pistetilanteita lähes reaaliaikaisena täältä.

Silmäys historiaan

Vanhoilta sivuilta on otettu talteen sinne huolella kasattu historiikki sekä kertomuksia vanhoista pohjoismaisista kisoista.

Siellä on melkoisen huikeita arkistojen helmiä, kuten vaikkapa vuoden 1976 Tukholman pohjoismaisten kisojen otteluraportti, josta poimittakoon esimerkiksi kaksi otetta:

Myös timangista sisältöä löytyy vuoden 1956 asiakirjasta, joka on nimetty tymäkästi Vufin toiminnan uudelleenjärjestely massaurheilutoiminnan tehostamiseksi:

Toimikoot nyt julkaistut uudet verkkosivut vuoden 1956 suunnitelman hengessä tehokkaan massapropagandan välineenä ja innostakoot ne Vufin jäseniä reippaaseen osanottoon massaurheiluriennoissa, jahka taasen koronalta siihen kykenemme!