Pesistä Vufin riveissä elo-syyskuun taitteessa

Kiinnostaako pesis? Viime syksynä Vufin ja Finanssiala ry:n (FA) yhteisjoukkue osallistui pesäpallon Kiertotalous Openiin, joka on harrastetason kutsuturnaus yrityksille. FA oli turnaukseen kutsuttuna, mutta tarvitsi riveihinsä vahvistusta.

Turnauksen käytännön järjestelyistä ei vielä ole tarkkaa tietoa. Pelit pelataan elo-syyskuun taitteessa muutamana iltana, usein kaksi ottelua illassa joukkuetta kohden. Pelit pelataan juniorikentällä ja naisten pallolla.

Haluaisitko osallistua? FA:n ja Vufin yhteistä joukkuetta luotsaa Jussi Kettunen Finanssiala ry:ssä. Ilmoita kiinnostuksestasi Jussille osoitteeseen jussi.kettunen@finanssiala.fi. Turnaus on pelaajille maksuton. Kerro ilmoittautuessasi puhelinnumerosi sekä mitä Vufin jäsenyhtiötä edustat.

(Viime syksyn turnauksesta otetussa kuvassa pelaajilla ei ole käsissään omintakeiset räpylät, vaan parhaiden pelaajien palkinnot kuumille polttokäsille!)