Vufi toimii vapaaehtoisvoimin – eniten saat irti osallistumalla!

Vakuutus ja finanssialan urheiluseura Vufi on kertakaikkisen harvinainen tapaus. Yksilöllisyyttä korostavassa ajassa useamman yhtiön yhteinen urheiluseura loistaa poikkeuksellisuudellaan ja tarjoaa vuodesta toiseen jäsenistölleen mahdollisuuksia liikkua, tutustua toisiinsa ja kokeilla uusia lajeja.

Jäsenyhtiöiltä kerätyillä vuosimaksuilla Vufilla on hyvät mahdollisuudet järjestää liikuntaa yhtiöiden työntekijöille. Vufin kautta pääsee kokeilemaan kaikkea sellaista, mitä et ehkä muutoin tulisi kokeilleeksi – tänä vuonna täysin uusia kokeiluja ovat olleet esimerkiksi kuumailmapallolento ja twerkkauskurssit, jotka vetivät väkeä kuin ammu apetta. Molemmat ideat ovat lähteneet aktiivisesta jäsenistöstä.

Vufi on tasan niin aktiivinen kuin sen vapaaehtoiset jäsenet, sillä palkattua henkilökuntaa ei ole. Tapahtumien järjestämiseen on tarjolla rahallista tukea, selkeät ohjeet ja Vufin viestintäkanavat. Kuka vain voi järjestää Vufin liikuntatapahtuman!

Ideoita voi esittää vuoden mittaan hallitukselle. Vufin hallitus on paikka, jossa saa parhaan kuvan Vufin toiminnasta ja sen mahdollisuuksista. On äärimmäisen tärkeää, että hallituksessa on edustusta laajalti Vufin eri jäsenyhtiöistä. Tämä edesauttaa muun muassa tiedonkulkua, sillä yhtiön sisäisessä tiedonkulussa parhaat asiantuntijat tulevat kunkin yhtiön sisältä. Hallitukseen valitaan uudet jäsenet kerran vuodessa syyskokouksessa, joka pidetään tänä vuonna 22.11. klo 16.00.

Millaista hallitustyö sitten on? Kokoonnumme hieman vuodesta riippuen noin 8 kertaa vuodessa, useimmiten pyrimme kokoustamaan kasvokkain. Ideoimme Vufille tapahtumia ja päätämme avustussummista tulleisiin ideoihin. Isommissa Vufin tapahtumissa, kuten jälkijouluissa ja Vufi Openissa hallituksella on merkittävä rooli. Kiinnostaisiko sinua hallitustyö? Ovet ovat avoinna, ota minuun rohkeasti yhteyttä!

Eniten Vufista saa irti osallistumalla. Mitä liikunnallista sinä haluaisit kokeilla tai harrastaa? Haluaisitko järjestää mahdollisuuden itsellesi ja muille? Vufi on siihen oivallinen pelikenttä.

Jussi Karhunen
Vufin puheenjohtaja, Finanssiala ry
jussi.karhunen@finanssiala.fi