Vufin suunnistajat Firmaliigassa mitalikolmikkoon – haluatko mukaan ensi vuonna?

Vufi otti kuluvana kautena osaa suunnistuksen Firmaliigaan, jossa kisattiin keväällä kolme osakilpailua ja syksyllä kolme. Joukkueita oli mukana peräti 124 kuuteen lohkoon jaettuna. Vufin hirvet ryskivät D-lohkossa, jossa sijoituimme hopealle – luokkanousu C-sarjaan ensi keväänä on näin ollen väistämätön!

Kuvassa Vufin joukkueen neljä jälkipeleille kynnellekyennyttä ravuria, kaikkiaan Vufin väreissä Firmaliigassa nähtiin 7 eri juoksijaa.

Kiinnostaisiko sinua tulla mukaan suunnistuksen firmaliigaan Vufin joukkueeseen ensi keväänä? Mikäli innokkaita on tarpeeksi, ilmoitamme pöyhkeästi toisen joukkueen esimerkiksi juuri D-sarjaan tai muuhun halukkaiden tason mukaiseen sarjaan. Keväälle selvitetään myös mahdollisuutta osallistua Vufin tukemana suunnistuskurssille.

Ilmoita kiinnostuksestasi Vufin Firmaliiga-joukkuetta kohtaan Jussi Karhuselle mailitse (osoite muotoa etunimi.sukunimi@finanssiala.fi).