Vufi Openin ennakkoinfo ja aikataulut julkaistu

Kisakalliossa kilpailtavat lajit aikatauluineen

 • Kisakalliossa kilpaillaan seuraavat lajit: suunnistus, padel, beachvolley, sulkapallo ja 5 km juoksu.
 • Suunnistus alkaa klo 9.30 kokoontumisella valmiissa kisavarustuksessa Kisakallion päärakennuksen edessä josta siirrytään suoraan suunnistuksen lähtöpaikalle. Tarvittaessa lisätietoja kisajärjestäjä Tuomas Hakkarainen, tuomas.hakkarainen@elo.fi, 040 535 9945
 • Beachvolley alkaa klo 10.00. Kokoontuminen rannassa sijaitsevien kahden rantalentiskentän vieressä. Kisajärjestäjä Henna Kihniä, henna.kihnia@varma.fi, 044 549 5817
 • Mailapeleistä:

  Padel ja sulkapallo alkavat klo 10.00, pingis klo 13.00.

  Padelin ja sulkapallon alkuinfoa varten kokoonnutaan klo 9.40 päärakennuksen viereisen padelhäkin luona, jossa katsotaan reitti sisähalliin. Pingiksen alkuinfo pidetään joustavasti padelhäkillä niille, ketkä eivät ole osallistuneet jo aamupäivällä sulkapalloon tai padeliin.

  Mailapelien kisajärjestäjät Juha Koskinen juha.koskinen@elo.fi 044 300 4324 ja Teea Sevón teea.sevon@elo.fi, 045 657 8729
 • 5 km juoksu juostaan klo 15.30 alkaen. Kokoontuminen lähtöön rantapaviljongilla. Tarvittaessa lisätietoja kisajärjestäjä Amanda Aalto amanda.aalto@if.fi, 040 419 8593. Juoksemaan voit lähteä vielä vaikka hetken mielijohteesta, vaikket olisi siihen ennalta ilmoittautunutkaan! Ota juoksukengät siis mukaan, vaikket olisi ilmoittautunutkaan!
 • Tarkkoihin ottelukaavioihin ja pelitapoihin voit tutustua tämän linkin takaa – huom! Muutokset tarkkoihin otteluaikatauluihin ovat mahdollisia.

Golf
Golf-kilpailut käydään Kisakallion sijaan St. Laurence -golfklubin Pyhän Laurin kentällä klo 10.00 alkaen juoksevin lähdöin. Huom! Golf-pelaajille kisapäivän hintaan ei kuulu lainkaan lounasta!

Tarvittaessa lisätietoja golfin järjestelyistä Merja Luukkoselta, merja.luukkonen@ilmarinen.fi, 050 577 9217.

Keilaus
Keilaajat aloittavat Vufi Open -turnauksen yhteisellä lounaalla ABC Lohjan (Hossanmäentie 1) seisovasta pöydästä klo 11.45. Itse kilpailu alkaa Lohjan keilahallilla (Runokatu 1) klo 13.00. 

Tarvittaessa lisätietoja keilauksesta antaa keilailua vetävä Minna Uosukainen, minna.uosukainen@lahitapiola.fi, 050 303 1030.

Liikkuminen kisapaikoille
Vufi ei järjestä paikan päälle yhteiskuljetuksia. Liikkumisessa kannattaa suosia mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä. Mikäli et saa kyytejä millään tavoin järjestymään, ota yhteys kisajärjestäjiin – muutama paikka löytyy järjestäjien autoista!

Lounas
Kisakalliossa kilpaileville on tarjolla lounaspöytä omaan tahtiin rantapaviljongilla klo 11.30–13.30. Rantapaviljongilla on mahdollisuus myös säilyttää tavaroita. Tila on käytössämme klo 10 alkaen.

Peseytyminen ja pukutilat
Vufilla ei ole käytössään pukutiloja Kisakalliossa. Käytössämme on kuitenkin Kisakallion rantasauna pukutiloineen ja peseytymismahdollisuuksineen (miesten ja naisten puoli erikseen) klo 16.00–17.30. Sauna on tuolloin myös lämmin. Ota mukaan oma pyyhe ja halutessasi uima-asu. Saunalla on uintimahdollisuus.

Iltajuhla
Vufi Openin iltajuhla pidetään klo 18.30 alkaen Kisakallion rantapaviljongissa, joka on käytössämme koko päivän ajan. Iltajuhla sisältää osallistumisestaan ilmoittaneille ruokailun ja muutaman juomalipun. Paikan päällä on myös baari auki. Illallisen jälkeen jälkiverryttelemme DJ:n soiton tahtiin! Ilta ja DJ:n soitto paviljongilla päättyy viimeistään klo 24. 

Yöpyminen
Paikan päällä Lohjan Kisakalliossa on mahdollista yöpyä. Ennakkoon yöpymisestään kisailmoittautumisen yhteydessä ilmoittaneille on toimitettu maksuohjeet huone- tai mökkivarauksen maksamiseen. Mikäli yöpymishalukkuudestaan ei ole ilmoittanut ilmoittautumisen yhteydessä, voi yöpymisen vielä varata tämän linkin kautta tai tiedustella huoneita suoraan Kisakalliosta. Sunnuntaina Vufi Openissa ei ole ohjelmaa. 

Lisätietoja
Vufi Openista yleisiä lisätietoja antaa tarvittaessa Timo Tuominen, timo.tuominen@finanssiala.fi, 020 793 4218