Pesistä kaksi kertaa treeneissä ja haasteottelussa

Finanssiviranomaiset (valtiovarainministeriö, Suomen Pankki ja Finanssivalvonta) haastoivat finanssiyhtiöitä edustavan Finanssiala ry:n ja Vufin pesisotteluun! Ottelu toteutuu maanantaina 5.9. klo 17.00 Helsingissä Kaisaniemen hiekkakentällä – tuolloin aloitetaan lämmittelyt ja valmistautuminen peliin.

Haasteottelua varten tietty treenataan: Vufi järjestää ohjatut pesistreenit Vantaan Rekolan liikuntapuiston pesiskentällä Päiväkummun Pesiksen maakuntasarjan naisten joukkueen ohjaamana torstaina 1.9. klo 17.00 alkaen osoitteessa Joukontie 25, Vantaa.

Tule verestämään koulupesismuistoja tai lyömään palloa rennossa Vufi-seurassa! Aiempaa pesiskokemusta ei tarvita, vaan intoa osallistua. Jos sinulla on omia varusteita, ota ne mukaan. Paikalla on kuitenkin myös lainavarusteita järjestäjiltä sekä treeneissä että haasteottelussa.

Molemmat tapahtumat ovat maksuttomia.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse Jussi Karhuselle (jussi.karhunen@finanssiala.fi) treeneihin maanantaihin 29.8. mennessä ja haasteotteluun torstaihin 1.9. mennessä. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja yhtiö, jossa työskentelet.