Finanssiala ry vei sekä yleiskilpailun että aktiivisuuskisan vuonna 2021

Finanssiala ry on voittanut Vufin vuoden 2021 yleiskilpailun eli Pohjolan maljan!

Yleiskilpailussa jaetaan pisteitä aina kunkin lajin mestaruuskilpailujen kolmelle parhaalle yhtiölle. Yhtiöiden kokoeroja tasapainotetaan kertoimin. Voit lukea tarkemmin yleiskilpailun säännöistä ja pisteiden kertymisestä pistelaskusäännöistä.

Yleiskilpailun voittaja saa vuodeksi haltuunsa hopeisen Pohjolan Maljan, joka on nimensä mukaisesti vakuutusyhtiö Pohjolan 1975 Vufille lahjoittama upea kiertopalkinto.

Finanssiala ry:n pistehävitys oli vuonna 2021 täydellistä, sillä FA vei nimiinsä myös Penan pytyn eli osallistumisaktiivisutta mittaavan kiertopalkinnon. Siinä pisteitä saa ottamalla osaa ja ilmestymällä paikalle – menestyksestä viis! Lue lisää palkinnoista täältä.

Vufin puheenjohtaja, Finanssiala ry:ssä työskentelevä Jussi Karhunen myhäili, kun tieto voitosta saavutti hänet. Karhunen intoutui jopa tapojensa vastaisesti runsaisiin jaarituksiin, kun voittoa pyydettiin kommentoimaan verkkosivuille.

”Kyseessä oli Vufin arvokisavuosi, kun Vufi Open saatiin järjestettyä koronaperumisen jälkeen – sydäntäni luonnollisesti lämmittää, että FA kykeni sekä yleiskilpailun että innokkaimman osallistujan eli Penan pytyn voittoon! Pohjolan maljan voittaminen tarkoittaa luonnollisesti, että FA:n kisakunto oli ajoitettu täydellisesti niin sanotun vufiadin, eli Vufi Openeiden välissä olevan aikasyklin mukaisesti. Tätä juhlitaan, nyt pojat saunomaan.”

Vuonna 2020 Pohjolan maljan voitti If ja Penan pytyn Elo. Molemmat pytyt luovutetaan FA:n haltuun jälkijouluissa.