Vufille uusi hallitus – tarkasta toimintasuunnitelma

Vufille valittiin joulukuussa uusi hallitus. Hallitukseen tuli yksi uusi jäsen – Mari Taiveaho Ilmarisesta – Mirella Karolan jäätyä pois hallitusvastuusta. Puheenjohtajana jatkaa Jussi Karhunen Finanssiala ry:stä.

Vufin hallitus 2021:

  • Jussi Karhunen, Finanssiala ry, puheenjohtaja
  • Timo Tuominen, Finanssiala ry, varapuheenjohtaja
  • Jenni Mäkinen, Suomen Vahinkovakuutus, sihteeri
  • Tuomas Hakkarainen, Elo, rahastonhoitaja
  • Annika Lönnqvist, LähiTapiola
  • Juha Koskinen, Elo
  • Kirsi Ojasalo, If
  • Henna Kihniä, Varma
  • Mari Taiveaho, Ilmarinen

Syyskokous hyväksyi myös toimintasuunnitelman vuodelle 2021 – powerpoint-muotoon tehty toimintasuunnitelma antaa osviittaa Vufin kuluvan vuoden tapahtumista. Käytännössä alkuvuonna tapahtumia ei ole juuri järjestetty koronapandemian vuoksi.

”On toivottavaa, että korona hiukan hellittäisi kesää kohden mennessä. Toiveissa olisi järjestää muun muassa ulkona pidettävä tenniskurssi, ratsastusta, sekä ulkotreenausta kevään edetessä. Kesäkuussa kokoonnumme myös toivottavasti Vufin rennolle kesäpiknikille!” kertoo puheenjohtaja Jussi Karhunen.