Skip to content

Vufi Open

10Kesä(Kesä 10)10:0011(Kesä 11)11:00Vufi OpenVufi Open10:00 - 11:00 (11)

Tapahtuman tiedot

Vufi Open on kaikille Vufin jäsenille tarkoitettu useiden lajien urheilutapahtuma, joka järjestetään lauantaina 10.6.2023 Lohjan Kisakalliossa. Tapahtumassa on mahdollisuus kilpailla useissa urheilulajeissa. Vufi Openiin voivat osallistua kaikki, joiden työnantaja on Vakuutusalan urheiluseura Vufin jäsen. Voit tarkistaa työnantajasi jäsenyyden täältä: Vufin jäsenet

Kisapäivään ja osallistumismaksuihin sisältyvät lounas ja illallinen iltajuhlassa. Vufi Openiin on mahdollista myös osallistua kisaturistina ilman, että osallistuu mihinkään urheilulajiin. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.4.2023. Osallistumismaksut (25€) maksetaan niin ikään 6.4. mennessä. Osallistumismaksu sisältää osallistumisen kilpailuihin, lounaan ja iltajuhlan illallisen. Osallistumismaksun maksamisen jälkeen ilmoittautuminen on sitova, eikä Vufi palauta osallistumis- ja majoitusmaksuja peruutustilanteessa. HUOM! Ilmarinen, If ja Varman henkilöstökerho maksavat omien työntekijöidensä osallistumismaksun mutta ei yöpymisiä!

Golf-kilpailu pelataan Lohjan St. Laurence Golfin Pyhän Laurin kentällä juoksevin lähdöin klo 10.00 alkaen. Golfiin ei sisälly lounasta, sen sijaan illlallinen iltajuhlassa sisältyy osallistumismaksuun! 

Kisakalliossa on mahdollisuus majoittua omakustanteisesti. Majoittuminen maksaa 60€/hlö kahden hengen huoneessa, 120€ yhden hengen huoneessa ja 70€ 8 hlön mökissä – mökkimajoituksen toteutuminen riippuu osallistujamäärästä. Majoituskustannukset tulevat maksettavaksi myöhemmin.

Vufi Openissa kaikissa lajeissa pelataan harrastajatasolla. Kaikki Vufi Openin lajit kilpaillaan lauantaipäivän aikana. Golf ja keilaus kestävät käytännössä koko päivän. Keilaus ja golf järjestetään myös fyysisesti eri paikassa kuin muut kisalajit, joten niihin osallistuessa ei voi osallistua muihin lajeihin.

Vufi Openin lajit

  • Golf (max 30 hlöä, ei sisällä lounasta)
  • Keilaus (max 20 hlöä)
  • Pingis
  • Sulkapallo
  • Padel (max 8 paria)
  • Beachvolley
  • Suunnistus
  • 5 km juoksu
  • Kisaturistinakin voit tulla osallistumatta yhteenkään lajiin! Iltajuhlatunnelma on kuitenkin taattu!

Kilpailuinfoon

Lisää.

Aika

10 (Lauantai) 10:00 - 11 (Sunnuntai) 11:00