Skip to content

Vufi Open Kisakalliossa

04SyysKoko päiväVufi Open KisakalliossaVufi Open Kisakalliossa (Koko päivä: lauantai)

Tapahtuman tiedot


ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ

Vufi Open on kaikille Vufin jäsenille tarkoitettu useiden lajien urheilutapahtuma, joka järjestetään lauantaina 4.9.2021 Lohjan Kisakalliossa. Samassa yhteydessä ratkaistaan myös Vufin mestaruudet kussakin lajissa. Tällä lomakkeella ilmoittaudut Vufi Openiin. Vufi Openiin voivat osallistua kaikki, joiden työnantaja on Vakuutusalan urheiluseura Vufin jäsen. Voit tarkistaa työnantajasi jäsenyyden täältä.

Kisapäivään ja osallistumismaksuihin sisältyy lounas. Ilmoittautumalla kesäkuun loppuun mennessä varmistat pääsysi mukaan edullisimmalla 15€:n osallistumishinnalla. Tuon jälkeen hintaporras kohoaa 20€:oon. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.8.2021. Ilmoittautuminen on sitova.  

Golfinpelaajien hinta on hieman korkeampi – 35€ kesäkuun loppuun mennessä ilmoittautumalla minkä jälkeen hinta kohoaa 40€:oon.Vufi Openin golf-kisa järjestetään 10.9. eli eri päivänä kuin muut lajit. Golfin pelaajat voivat halutessaan osallistua myös muihin Vufi Openin lajeihin. Golf-kisa käydään Vihdin Hills Go Golfissa

Vufi Openin lajit:

  • Golf
  • Keilailu (Helsingissä)
  • Frisbeegolf (Lohjalla)
  • Suunnistus, 5km
  • Juoksu, 5 km
  • Mökkitikanheitto
  • Jalkapallo, miehet
  • Jalkapallo, naiset
  • Beachvolley
  • Padel

Voit osallistumismaksun puitteissa osallistua useampiin lajeihin. Kaikki Vufi Openin lajit kilpaillaan lauantaipäivän aikana golfia lukuun ottamatta. Osa lajeista kestää käytännössä koko päivän, kuten beachvolley. Keilaus järjestetään Helsingissä ja frisbeegolf Lohjalla Laakspohjan radalla.

Jalkapallossa pelataan pienellä kentällä. Jalkapallossa on oma sarja naisille ja miehille. Naiset pelaavat yhdessä Vufin joukkueessa muualta tulevaa vastustajaa (tai useampaa) vastaan. Pelattavat pelimuodot esim. pingiksen osalta täsmentyvät ilmoittautuneiden määrän mukaan.

Padelia ja beachvolleya pelataan vain pareittain. Molemmissa lajeissa pelataan vain yksi sarja, ei omia sarjoja miehille, naisille ja sekapareille. Parit voivat olla yhtiöpareja (suositus) tai sekapareja. Jos sinulla ei ole paria, niin Vufi parittaa!   

Vufi Openissa kaikissa lajeissa urheillaan harrastajatasolla.  

Aikataulu:
10.00-10.15 Avajaiset
10.15 Lajit alkavat (suunnistus, padel, beach volley, frisbeegolf [Lohjalla], jalkapallo)
11-14 lounas rantapaviljongilla joustavasti
13.00 Keilailu alkaa Helsingissä Talin keilahallissa
14.30 Juoksu, 5 km
15.30 Tikanheittokilpailu

Lisää.

Aika

Koko päivä (Lauantai)