Skip to content

Pesiksen haasteottelu: Finanssiviranomaiset vastaan finanssiyhtiöt

05Syys17:0019:22Pesiksen haasteottelu: Finanssiviranomaiset vastaan finanssiyhtiötPesiksen haasteottelu: Finanssiviranomaiset vastaan finanssiyhtiöt17:00 - 19:22

Tapahtuman tiedot

Finanssiviranomaiset (valtiovarainministeriö, Suomen Pankki ja Finanssivalvonta) haastoivat finanssiyhtiöitä edustavan Finanssiala ry:n ja Vufin pesisotteluun! Ottelu toteutuu maanantaina 5.9. klo 17.00 Helsingissä Kaisaniemen hiekkakentällä – tuolloin aloitetaan lämmittelyt ja valmistautuminen peliin.

Tule mukaan rentoon ja leikkimieliseen pesisotteluun! Jos sinulla on omia varusteita, ota ne mukaan. Paikalla on kuitenkin myös lainavarusteita Suomen Pankista. Kokemusta pesiksestä ei niinkään tarvita, sen sijaan into osua palloon on olennainen!

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse Jussi Karhuselle (jussi.karhunen@finanssiala.fi) torstaihin 1.9. mennessä. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja yhtiö, jossa työskentelet.

Tapahtuma on maksuton.

Haasteottelua varten on myös ohjatut treenit edellisellä viikolla Vantaan Rekolassa – voit ilmoittautua myös niihin samassa yhteydessä.

Lisää.

Aika

(Maanantai) 17:00 - 19:22