Skip to content

Ohjatut pesäpallotreenit ja pelit Vantaan Rekolassa

01Syys17:0019:30Ohjatut pesäpallotreenit ja pelit Vantaan RekolassaOhjatut pesäpallotreenit ja pelit Vantaan Rekolassa17:00 - 19:30

Tapahtuman tiedot

Vufi järjestää ohjatut pesistreenit Vantaan Rekolan liikuntapuiston pesiskentällä Päiväkummun Pesiksen maakuntasarjan naisten joukkueen ohjaamana torstaina 1.9. klo 17.00 alkaen osoitteessa Joukontie 25, Vantaa.

Tule verestämään koulupesismuistoja tai lyömään palloa rennossa Vufi-seurassa! Aiempaa pesiskokemusta ei tarvita, vaan intoa osallistua. Jos sinulla on omia varusteita, ota ne mukaan. Paikalla on kuitenkin myös lainavarusteita järjestäjiltä.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse Jussi Karhuselle (jussi.karhunen@finanssiala.fi) maanantaihin 29.8. mennessä. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja yhtiö, jossa työskentelet.

Treenikerta on maksuton.

Hyvien treenien jälkeen seuraavalla viikolla maanantaina on mahdollisuus osallistua Kaisaniemen kentällä käytävään pesiksen haasteotteluun finanssiviranomaiset vastaan finanssiyhtiöt. Voit ilmoittautua myös haasteotteluun samassa yhteydessä.

Lisää.

Aika

(Torstai) 17:00 - 19:30