Skip to content

This is a repeating event

Kahvakuulailua Hietsussa

05Touko18:0019:00Kahvakuulailua Hietsussa18:00 - 19:00

Tapahtuman tiedot

Milloin: Torstaisin 5.5.- 23.6.2022 klo 18-19 Hietaniemen rannalla

Nyt mukaan voi ilmoittautua myös kertamaksulla, 15 euroa/kerta! Tunnit ohjaa Sports Ladyn Hanna.

Kahvakuulatunnit kerran viikossa merellisissä maisemissa. Yhdessä tekemistä ja hyvää fiilistä, hikeä ja hengästymistä, tehokasta treeniä, ei niin vakavaa puurtamista, ammattitaitoista ohjausta!
 
Treenataan koko kehoa monipuolisesti. Samalla treenautuu mieli. Toiminnalliset liikkeet harjoittavat sekä sydäntä että lihaksia ja keho saa samalla liikkuvuutta. Keho saa monipuolista liikettä kahvakuulatreenin ja kehonpainoliikkeiden kanssa, ja harjoituksesta ja yhdessä tekemisestä nauttivat kaikenkuntoiset osallistujat. Rytmitajua tai vaikeita koreografioita ei ole luvassa, sen sijaan hauskaa yhdessä liikkumista ja itsensä haastamista! Jokainen tekee omalla tasollaan. Tunnilla annetaan aina vaihtoehtoja liikkeisiin jokaisen tason mukaan ja huomioidaan mahdolliset rajoitteet.
 
Osallistujalle oma kuula ja jumppa-alusta mukaan. Sopiva aloituspaino naisille on 4-6 kg ja miehille 6-8 kg riippuen jokaisen kuntotasosta.
 
Ilmoittautuminen: Ilmoita kertaosallistumisestasi osoitteeseen paula.montell@if.fi (laskutusta varten, maksu suoritetaan tilille erikseen lähetettävien ohjeitten mukaan).
 

Lisää.

Aika

(Torstai) 18:00 - 19:00