Skip to content

Crossfit-kurssi Vantaalla vuoden alussa - ilmoittautumisaikaa jatkettu

12Tammi16:3017:30Crossfit-kurssi Vantaalla vuoden alussa - ilmoittautumisaikaa jatkettu16:30 - 17:30

Tapahtuman tiedot

Kymmenen kerran yksityisvuoro, jonka aikana opetellaan lajin perusteet ja hikoillaan intensiivisen lopputreenin parissa. Tunneilla opetellaan valmentajan johdolla tekniikat mm, näistä liikkeistä

 • Erilaiset kyykyt ja työnnöt sekä maastaveto
 • Painonnostoliikkeiden perusteet
 • Kehonpainolla tehtävät voimisteluliikkeet
 • Yleisimmät Consept2 – laitteet (soutu ja pyörä)

Yksityiskurssin maksimiosallistujamäärä on 10 henkeä ja kurssit toteutetaan, mikäli kurssille tulee vähintään kahdeksan osallistujaa.

Tunnin rakenne

Yksittäinen tunti kestää aina 60 minuuttia pitäen sisällään:

 • Alkulämmittelyn
 • Opetuksellisen osion jossa käydään läpi perustekniikka esim. kyykystä
 • Lopputreenin, jossa hyödynnetään opittuja asioita. Treeni on intensiivinen, mutta soveltuu kaikille iästä ja kuntotasosta riippumatta sillä liikkeet voidaan aina skaalata kuntotason mukaisiksi.
 • Aikataulu on yleensä suhteellisen tiukka, joten osallistujien kannattaa saapua paikalle hyvissä ajoin, jotta tunti päästään aloittamaan ajallaan

Aikataulu ja ilmoittautumislinkki – ilmoittaudu 22.12. mennessä!

Tarjoamme kahta ajankohtaa toteutukselle. Mikäli kumpaankin kurssiin tulee riittävästi osallistujia (min 8/ryhmä) niin toteutamme molemmat kurssit. Kursseilla on sama sisältö ja yksittäisissä poissaolotilanteissa on mahdollista osallistua myös toiselle ajankohdalle mihin on alun perin ilmoittautunut (esim. jos et jostain syystä pääse yksittäiselle torstai-illan tunnille niin voit tulla perjantaiaamun kurssille kunhan ilmoitat asiasta valmentajalle)

 • Vaihtoehto 1: Torstai-iltaisin 16:30-17:30 alkaen 12.1.2023 päättyen 16.3.2023
 • Vaihtoehto 2: Perjantai-aamuisin klo 07:00-8:00 alkaen 13.1.2023 päättyen 17.3.2023

Ilmoittautuessasi muista ilmoittaa kummalle ajankohdalle ilmoittaudut. Mikäli sinulle käy kumpikin ajankohta niin mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta. Ilmoittautumisten deadline on 22.12.2022 mennessä

Tilat

Kaikki tunnit pidetään CrossFit Kehän tiloissa osoitteessa Martinkyläntie 41 C. Salille on erinomaiset kulkuyhteydet sillä vierestä kulkee mm. Kehä 3 ja Vihdintie. Tiloissamme on kolme erillistä salia; pääsali, Studio ja Loft ja yksityistunnit pidetään pääsääntöisesti yläkerrassa sijaitsevissa Studiossa tai Loftissa. Pukuhuoneet suihkuineen löytyy kuitenkin pääsalin puolelta. Tunneille osallistujat saavat käyttöönsä koodin, jolla he pääsevät sisälle rakennukseen. Alueella on runsaasti parkkitilaa. Lisätietoa CrossFit Kehästä löydät nettisivuiltamme https://www.crossfitkeha.fi/ ja instagramista @crossfitkeha

Hinnat ja maksaminen

Kymmenen kerran yksityistuntikokonaisuuden lopullinen hinta määräytyy kurssin osallistujamäärän mukaan.

 • Mikäli kurssille tulee 10 osallistujaa niin hinta on 105 eur/osallistuja
 • Mikäli kurssille tulee 9 osallistujaa niin hinta on 123 eur/osallistuja
 • Mikäli kurssille tulee 8 osallistujaa niin hinta on 146 eur/osallistuja

Huom: Vufi maksaa jäsenyritysten työntekijöille tukea 60 eur/osallistuja. Jos osallistuu molempiin ryhmiin, Vufin tukea on mahdollista saada vain toiseen ryhmistä. Tuki on valmiiksi vähennetty hinnoista.

Maksu voidaan suorittaa laskun, käteisen ja maksukorttien lisäksi ePassilla, Easybreakillä, Smartumilla tai Edenredillä.

Jatko kurssin jälkeen

Kurssin jälkeen osallistujat voivat halutessaan liittyä CrossFit Kehän jäseniksi ilman, että tarvitsee käydä erillistä peruskurssia (on ramp) joka normaalisti on edellytys jäseneksi liittymiselle. Peruskurssin hinta on normaalisti 219 euroa.

Lisää.

Aika

(Torstai) 16:30 - 17:30