Vufin ratsastustapahtumia keväällä

Vufilaisia hevosten ystäviä hemmotellaan talvitauon jälkeen, sillä huhti- ja toukokuulle on luvassa tapahtumia useamman kerran verran!

Lauantaina 2.4.2022 kokeneille ratsastajille on tarjolla kahden tunnin maastolenkki pienen kotitalli Hersirin islanninhevosilla klo 12-14. Mukaan mahtuu 6 ensimmäistä ilmoittautujaa, ilmoittauduthan mukaan Sanna Virtaselle osoitteeseen sanna.virtanen@varma.fi 24.3.2022 mennessä.

Huhtikuun loppupuolella 24.4.2022 klo 12-15 lähdemme Apple Tree Ranchille ottamaan selvää, mitä on eettinen hevosmiestaito. Tämä kerta ei sisällä ratsastusta eikä välttämättä edellytä kokemusta hevosistakaan!

”Eettinen hevosmiestaito on hevosen kokonaisvaltaista kohtaamista. Hevosten kanssa toimiessa lähdetään aina tutkimusmatkalle itseensä ja tunteisiinsa, ohjaamalla kuuntelemaan itseään ja pitämään itsensä turvassa.

Eläinten kohtaaminen kasvattaa empatiaa: kyse on vuorovaikutussuhteiden luomisesta. Maastakäsin harjoituksissa opimme hevosenkieltä parhaiten.

Tapahtuma ei vaadi minkäänlaista hevoskokemusta ja pelätäkin saa ihan rauhassa. Mukaan säänmukainen vaatetus ja hyvä mieli.”

Sitovat ilmoittautumiset Sanna Virtaselle osoitteeseen sanna.virtanen@varma.fi 8.4.2022 mennessä. Mukaan mahtuu 6 ensimmäistä ilmoittautujaa ja omavastuuhinta on noin 30 euroa.

Toukokuussa järjestetään puolestaan Paluu satulaan -maastoratsastus lauantaina 7.5.2022 klo 13 alkaen Hestbakin tallilla Lohjalla. Tämä retki sopii hyvin esimerkiksi ratsastuksesta taukoa pitäneille tai heille, joilla ei ole paljoa kokemusta maastoilusta. Mukaan mahtuu 5 ensimmäistä ilmoittautujaa, sitovat ilmoittautumiset Sanna Virtaselle osoitteeseen sanna.virtanen@varma.fi 20.4.2022 mennessä.

Kerrothan Sannalle etukäteen myös, jos hevosvalinnoissa on huomioitavaa (toiveet, painorajoitukset yms.).

Kuva: Kotitalli Hersirin galleria