Perustiedot

VUFI on rekisteröity yhdistys ja urheiluseura, jonka jäsenet toimivat vakuutus- ja finanssialalla. Seuran kannattajajäseninä ovat yhtiöt, joiden henkilöstöllä on osanotto-oikeus VUFI:n järjestämiin kilpailuihin ja tapahtumiin.

Seuralla on vanhat kunniakkaat perinteet. VUFI on perustettu Helsingissä, Katajanokan Upseerikerholla 23.11.1949. Jäseninä ja aktiivisina toimijoina ovat vuosien aikana olleet monet vakuutusalan merkkihenkilöt ja vaikuttajat. Urheilutoiminta yhdistää ihmisiä kaikkina aikakausina. Liikunnan ja fyysisen kunnon merkitys on ymmärretty kaikkina aikoina oleelliseksi osaksi terveyttä, työkykyä ja ihmisten hyvinvointia. 

VUFI:n toimintaa johtaa hallitus, joka valitaan vuosittain yhtiöiden edustajista. VUFI:n toiminta-alue kattaa laajasti pääkaupunkiseudun sekä osittain Turun ja Tampereen seudun. 

Keskeisinä urheilulajeina tällä hetkellä ovat beach volley, curling, golf, jalkapallo, keilailu, kuntosuunnistus, lentopallo, pöytätennis, salibandy, sulkapallo, tennis ja muut mailapelit. Lisäksi kuntoliikunnan puolella osallistumme erilaisiin juoksutapahtumiin ja muuhun kuntoliikuntaan. Näihin liittyen järjestämme vuosittain erilaisia liikuntatapahtumia ja muuta aktiivista toimintaa. 

Seurassa on noin 6 900 jäsentä. VUFIN kannattajayhtiöt ovat:

AIG Finland S.A.

Alandia

Axa partners

Elo

Eläketurvakeskus

Fennia-ryhmä

Finanssiala ry

FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta

Flemming

Folksam, sulautuu Fenniaan 2019

Howden

If Vakuutus

Ilmarinen

Koulutusrahasto (TVR:n tytäryhtiö)

Lentävä Raha Oy

Liikennevakuutuskeskus

LähiTapiola Etelärannikko

LähiTapiola Kaakkois-Suomi

LähiTapiola-ryhmä

Mandatum Life Oy

Marsh Oy

Mela

Porasto

Potilasvahinkolautakunta

Potilasvakuutuskeskus

SP-Henkivakuutus

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Tapaturmavakuutuskeskus

TELK Muutoksenhakulautakunta

Työttömyysvakuutusrahasto TVR

Valion keskinäinen vakuutusyhtiö

Varma työeläkevakuutusyhtiö

Veritas Eläkevakuutus

Verus Nordica Oy

Vuorinen J Oy